Amazon Kindle 6” 8GB WIFi Special Offers e-bralnik

Proizvajalec: Amazon
|
Koda: 0841667139920
Zaloga: Trenutno ni na zalogi
Oznake proizvodov
Opis

Spoznaj Kindle

Amazon Kindle je e-bralnik z izjemnim zaslonom na dotik, ki se ne blešči in iz katerega se bere kot s papirja. Do živega mu ne prideta niti tema (zaslon lahko osvetliš), niti neposredna sončna svetloba. Idealen je za vse ljubitelje knjig, saj lahko sedaj knjižno zbirko vzamete s sabo, kamorkoli se odpravite. Najljubšo knjigo lahko bereš doma, na prostem v parku ali ob ležanju na plaži, kot sopotnik v avtomobilu, med dolgim letom z letalom, skratka kadarkoli in kjerkoli. 

Amazon Kindle je izjemno lahek in zaradi priročne velikosti primeren za upravljanje z eno roko. Odlikuje ga odlična baterija, ki se napolni v približno štirih urah, zdrži pa lahko tudi več tednov. 

Rokovanje z njim je enostavno. Vgrajeno ima Wi-Fi povezavo, ki je namenjena prenašanju vsebit, tako da računalnik ni potreben. Podrti so naslednji formati: Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, nezavarovan MOBI, PRC, HTML DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG in PMP prek pretvorbe, Audible audio format (AAX)

Lastnosti:

  • 6-palčni zaslon (167ppi) zasnovan proti bleščanju, ki omogoča izkušnjo branja kot s papirja tudi na močni dnevni svetlobi
  • nastavljiva svetilnost zaslona za udobno branje v notranjih prostorih ali na prostem
  • odlična zmogljivost baterije! V primerjavi s tabličnim računalnikom avtonomijo baterije merimo v dnevih, ne urah
  • 8GB notranjega spomina, kamor shranite vse najljubše knjige
  • Podpora Whispersync omogoča, da branje na drugi napravi nadaljujete tam, kjer ste zaključili, saj preko brezžične povezave sinhronizira trenutno stran v knjigi

Kaj prinaša "Special Offers" izvedba?
Amazon Kindle Special Offers bo na zaklenjenem zaslonu ali kadar je naprava v načinu spanja (sleep mode), prikazovala oglase.