Želite postati naš partner?

Pozdravljeni na spletni strani za poslovne partnerje podjetja Colby d.o.o.. Dostop je omogočen le registriranim poslovnim partnerjem. Nakup brez registracije ni mogoč, navedene cene pa so priporočene maloprodajne cene.

Se ukvarjate s prodajo in vas je naš prodajni asortima pritegnil?

Potem ste na pravem mestu. Podjetje Colby je bilo ustanovljeno leta 1993, v tem času se je uveljavilo kot eden vodilnih distributerjev zabavne industrije v Adria regiji. Skupina ComputerLand Group ga je prevzela leta 2017 in je sedaj del najuspešnejše distribucijske skupine v jugovzhodni Evropi.

Colby d.o.o. distribuira vse vidike video iger, vključno s programsko opremo, dodatno opremo, strojno opremo in t.i. zbirateljsko blago- merchandise; pa tudi številne blagovne znamke življenjskega sloga in pametnega doma. Naš portfolio vključuje industrijske gigante, kot so Electronics Arts, Activision Blizzard, Bandai Namco, Konami,SEGA in Sony – ki so poznani po številnih največjih franšizah vseh časov. Od FIFA, Call of Duty, Dragon Ball, Pro Evolution Soccer, Sonic The Hedgehog… Colby d.o.o. že več kot 20 let v Sloveniji in na Hrvaškem in izvaja distribucijo za omenjene igre/založnike prav tako tudi za vse dodatke.

 V našem asortimanu najdete tudi gamersko opremo kategorije pohištva in pisarniške opreme – gamerski stoli Spawn, Nacon in Regdragon, gamerske mize Spawn in namenski igralni stoli PlaySeat in Spawn (simulatorji vožnje).

Kako se pridružiti naši verigi partnerjev ?

Če še niste registrirani kot naš poslovni partner, izpolnite spodnji registracijski obrazec. Podatke bomo pregledali, po pregledu bomo v najkrajšem možnem času z vami stopili v stik. V kolikor izpolnjujete pogoje sodelovanja, vam bomo dodelili dostop do poslovnega portala B2B in vnesli dogovorjene pogoje sodelovanja.

V stik z nami lahko stopite tudi preko maila ali telefona:

narocila@colby.si                   02/330-33-00

 

 

Še z nami nimate sklenjene pogodbe o sodelovanju?

Ni problema, v kolikor z nami še nimate sklenjene pogodbe o sodelovanju, so ne glede na to nakupi možni, vendar samo na podlagi predračuna (avans). V kolikor želite odloženo plačilo, konsignacijsko dobavo, pa se glede na dogovor z našim prodajnim timom opravi pregled obsega poslovanja in pripravi pogodba o sodelovanju, na podlagi katere boste lahko nakupe v našem portalu opravljali z odloženim plačilom ali dobavo na konsignacijo