Cards Against Humanity Pop Culture Bundle - zabavne igralne karte

Proizvajalec: Cards Against Humanity
|
Koda: 817246021009
Zaloga: Na zalogi
Oznake proizvodov
Opis

Karte proti človeštvu je zabavna igra za šaljive ljudi. V Cards Against Humanity z zlaganjem kartic ustvarjate smešne in bizarne kombinacije asociacij in pojmov. Znan kot ena najboljših iger za zabave in šaljive ljudi.
Cards Against Humanity  je igra, v kateri eden od igralcev postane sodnik (za en krog) in izbere črno kartico z vprašanjem, ali pojmi s katerimi je potrebno dopolniti stavek. Vsak igralec nato izbere iz svoje roke kartice, ki odgovorijo na vprašanje, ali zapolnijo prazna mesta. Sodnik nato razsodi, kdo je izbral najbolj bizarno in smešno kombinacijo.
Sliši se precej nedolžno, toda vsebina kartic poskrbi, da se po igranju zagotovo ne boste počutili tako. 

Če je surov in črn humor vaša stvar, potem boste v tej igri uživali, za dodatno napetost pa lahko med igro tudi stavite na svoje odgovore in si s tem prislužite dvojne točke.
Kartice imate lahko vedno pri sebi in jih uporabite tudi kot plonkceglc v stresnih situacijah, ko vam zmanjka besed. Posebno dobro se nanje odzivajo policisti, šefi in tašče.

Igra je v angleškem jeziku, zato je potrebno znanje angleščine.

  • Paket je sestavljen iz predhodno izdanih paketkov na temo pop kulture.
  • To je razširitveni paket. Za igranje potrebujete najprej glavno igro.
  • Vsebuje deset novih kart in 180 kart, ki so bile predhodno izdane v Culture Wars Pack, the 2000s Nostalgia Pack, 90s Nostalgia Pack, Scary Pack, Picture Card Pack 3, Climate Catastrophe Pack paketih.