DJI FPV Experiance Combo Bundle

Proizvajalec: DJI
|
Koda: 9999695826518
Zaloga: Trenutno ni na zalogi
Oznake proizvodov
Opis

S pomočjo tega DJI FPV Experience Combo Bundla opremite svojega drona s kamero za HD video posnetke in FPV streaming. Ta paket vključuje FPV zračno enoto, ki jo pritrdite na vaš drone za snemanje videa 1080p60 in streaming HD videov v vključena FPV očala. Očala so zasnovana tako, da brezžično sprejemajo posnetke iz oddaljenosti 4 kilometrov. Tudi na dolgih razdaljah so očala zasnovana tako, da prikažejo HD-posnetke 720p z majhnimi motnjami, zahvaljujoč se anti-inference tehnologiji in štirim vključenim lahkim antenam, ki se pritrdijo na sprednjo stran očala.

Nova očala DJI FPV Goggles z digitalnim prenosom slike odlikujejo visoko ločljivost, nizko zakasnitev, dobra svetilnost, odličen domet na dolge razdalje in dobra zaščita proti motnjami. Ciljni uporabniki so tekmovalci in ljubitelji letenja FPV.

Doživite vznemirjenje posnetkov letenja FPV z očali DJI FPV. Očala so zasnovana tako, da brezžično sprejemajo posnetke, ujete iz zračne enote DJI FPV (niso vključene). Tudi na dolgih razdaljah so očala zasnovana tako, da prikažejo posnetke HD 720p z izredno majhnimi motnjami, zahvaljujoč se tehnologiji za preprečevanje motenj in štirim vključenim lahkim antenam, ki se pritrdijo na sprednjo stran očala.

Na notranji strani očal imata obo oči vsaka 5,1 x 5,1 cm zaslona slike s ločljivostjo 1440 x 810 s hitrostjo osveževanja 120 Hz. Posnetke, ki jih sprejemate, lahko posnamete na izbirno kartico microSD (do 128 GB). FPV očala podpirajo različne video / zvočne formate, kot so MP4, MKV, MOV, AAC, AC-3 in MP3.