FUNKO POP HEROES: DC SUPER HEROES - THE JOKER (EXC)

Proizvajalec: Funko
|
Koda: 889698574174
Zaloga: Trenutno ni na zalogi
Oznake proizvodov
Opis

Že poznaš FunkoPOP! figure, ki osvajajo srca po celem svetu? Če še niso osvojile tvojegasrca, se pripravi, da te navdušijo. Te zabavne, nostalgične in trenutno najboljpopularne zbirateljske figure, te popeljejo v svet najljubših fantazijskih,filmskih, športnih in ostalih tebi ljubih junakov. Tvoj idol še nikoli ni biltako dosegljiv in na dosegu roke (dobesedno) :)

 

Od nepozabnih risankTom&Jerry, disneyevih pravljic, do najodmevnejših filmskih serij HarryPotter, Marvelovih junakov kot so legendarni Spider Man, ene najbolj poznanihserij Friends, pa vse do zvezd športa, video iger in glasbenikov. Funko POP!Figure bodo popestrile tako dom kot pisarno, mlajšim pa bodo vlile radosti obigranju z njimi. Poleg tega, da osvajajo srca zbirateljev, so odlična tudi kotkreativno in izvirno darilo.

 

Funko figure slovijo posvojih velikih glavah in majhnem trupu. Krasijo jih skrbno izbrane poslikave,ki jasno izražajo glavne značilnosti izbranega junaka. Izdelane so iz mehkegamateriala – vinila. V notranjosti so votle, površina pa je gladka in brezrobov. Vinil je otrokom prijazen in brez škodljivih primesi.

 

Podaj se na \'Funko Pop\'lov zbirateljskih figur in predstavi svojo novo zbirko najljubših funkotov vobliki simpatične Funko Pop izložbe. Pridruži se neštetim svetovnim \'profi\'zbirateljem, ki svoje Funko Pop kolekcije jemljejo zelo resno. Navdušeno jihdodajajo v svojo zbirko ter o njih tik-tokajo, vlogajo, blogajo in tekmujejopri lovljenju Funko Pop figur omejene izdaje. Pridruži se jim, morda se v tejvlogi najdeš tudi sam/a :)

 

Otrokom prijazno

Material otrokomprijazen in brez škodljivih primesi.

 

Unikaten Funko dizajn

Majhna igrača z velikihsrcem. Pardon, veliko glavo. Unikatne poslikave za vsak lik z izjemnimi detalji. 

 

Primerno za vsestarostne skupine

Odlični junaki obujajoprisrčne spomine iz otroških, mladostniških in mladih let. Primerne so tako zamlade kot tudi za mlade po srcu. 

 

Odličen dekoracijskielement

Nabor figur je zaresširok zato boš brez problema našel svoje najljubše like, ki bodo popestrilitvojo pisarno, spalnico, dnevno sobo, otroško sobo ali katerikoli drugi tebiljubi prostor.

 

Kreativno darilo

Je še kaj bolj izvirnegakot svoji ljubljeni osebi podariti najljubšega junaka zapakiranega v darilnoškatlo, čakajočega, da popestri njen dom in pričara velike nasmeške na obraz?Se nam je zdelo, da ne :)