META OCULUS QUEST 2 128GB VR

Proizvajalec: Meta
|
Koda: 815820022701
Zaloga: Trenutno ni na zalogi
Oznake proizvodov
Opis

Z META OCULUS QUEST 2 VR očali za navidezno resničnost sepostavite v virtualni svet in sodelujte z drugimi v resnično potopljivih igrah,izkušnjah in delovnih prostorih za sodelovanje. Quest 2 je izboljšan glede naprvotni Quest, saj zagotavlja grafiko VR višje ločljivosti in hitrejšo obdelavoza še bolj realistično izkušnjo. Dostopajte do več sto naslovov Quest brezžičnoali dodatnega računalnika ali konzole. Brezžični svobodi se pridružujejo 3Dzvok za določanje položaja, sledenje rokam in intuitivni daljinskiupravljalniki s haptičnimi povratnimi informacijami, ki pomagajo povečati ravenobčutka, kot da ste v drugem svetu.

Zmogljivost VR naslednje generacije

Meta Quest 2 zagotavlja zaslon ločljivosti 1832 x 1920 pikza vsako oko, kar je 50 % več slikovnih pik kot prvotni Quest, Quest papoganjata vgrajena platforma Qualcomm Snapdragon XR2 in 6 GB RAM. Privzetodeluje Quest 2 brezžično prek domačega omrežja Wi-Fi in ima dostop do knjižnicez več sto naslovi, ki jih lahko prenesete neposredno v vgrajeno 128 GB shramboslušalk.

Krmilniki Meta Touch

Prenovljeni krmilniki Touch imajo izboljšano ergonomijo inintuitivno upravljanje, ki vaše geste, gibe in dejanja prenašajo neposredno vvašo igro VR, družabni ali delovni prostor. Natančno sledenje roki in haptičnepovratne informacije še izboljšajo izkušnjo. Vsak krmilnik se napaja z enobaterijo AA (ni vključena), Meta pa je v primerjavi z originalnim krmilnikomQuest podaljšala celotno življenjsko dobo baterije krmilnika. Vsak kontrolerima tudi priročen zapestni trak, da preprečite nesreče in ga imate pri roki, čemorate popiti pijačo ali kako drugače sodelovati z resničnim svetom okoli sebe.

Filmski zvok

Zvočnike, vgrajene v Quest 2, lahko že takoj po namestitviuporabite za kinematografski 3D položajni zvok, ki omogoča, da slišite v vsehsmereh. Če želite preprečiti, da bi drugi slišali karkoli, ali želite boljosebno izkušnjo, lahko na stranski priključek na slušalkah priključite tudižične slušalke.

Povežite za več naslovov

Stranski priključek USB tipa C na slušalkah Quest 2 seuporablja za napajanje njihove notranje baterije ter za povezavo z združljivimigralnim računalnikom za dodatno zabavo. Povezava z osebnim računalnikom vamomogoča dostop do več kot 1000 naslovov z dodano knjižnico Rift. Poleg tegalahko z uporabo grafične moči računalnika dostopate do najsodobnejših iger indoživetij za navidezno resničnost. Povezava je mogoča prek povezave Meta QuestLink ali drugih združljivih kablov USB Type-C.

Vizualno udobje

V napravo Quest 2 je vgrajena nastavitev IPD (interpupilarnerazdalje) s tremi nastavitvami, ki vam omogoča, da prilagodite položaj lečtako, da se bolje prilega vašim očem za največje vizualno udobje. Za tiste zočali je priložen distančnik, ki pomaga zagotoviti udobno prileganje.

»Casting« naglavne slušalke

Svojo izkušnjo lahko delite s prijatelji in družino v sobitako, da videno prenesete na zunanji monitor ali televizor. Oddajate lahko tudineposredno v mobilno aplikacijo Meta.

Enostavna nastavitev

Za nastavitev naprave Meta Quest 2 ne potrebujete žicali računalnika. Potrebujete le mobilno napravo, spremljevalno aplikacijo Metain povezavo Wi-Fi. Upoštevajte, da je potrebna tudi registracija računa,uporaba naprave Quest 2 pa je priporočljiva za starejše od 13 let.