Forgive Me Father (PC)

Proizvajalec: Fulqrum Games
|
Koda: 5055957704742
Zaloga: Na zalogi
Oznake proizvodov
Opis

Forgive Me Father je temačna retro grozljivka FPS, ki sedogaja v stripovskem svetu po navdihu romanov H. P. Lovecrafta. Kot edini, kimu je ostalo dovolj čutov, se odpravite na potovanje v iskanju odgovorov - todakako dolgo lahko zdržite? 

Spremljajte stopnjo norosti, ki se med igro dinamičnospreminja in vam daje dodatno moč. Glede na svoj slog igranja izberite aktivneveščine in jih uporabite v boju proti večnemu zlu. Raziščite ta svet, ki ga jenavdihnil Lovecraft in je poln skritih in težko dostopnih območij, ter odkrijtecelotno zgodbo in razrešite skrivnost tega norega kraja.

Občutek klasične igre FPS iz 90. let

Časovne animacije, nasprotniki in elementi 2D v okolju 3D;kompleti prve pomoči in točke življenja, orožje, ki se ne polni, okrepitve meddinamičnim bojem s številnimi nasprotniki.

Izkušnja bojevanja po meri

Od igralca je odvisno, kako se bo razvijala njegova oprema,in iskanje načinov za premagovanje horde nepredvidljivih nasprotnikov.

Dinamična stopnja norosti

Neposredno vpliva na avdio-vizualno izkušnjo in igranje.

Predstavljeno v stripovskem slogu

Ročno narisana grafika, zasnovana tako, da ohranja značilenvidez stripa.

Vzdušje neposredno iz Lovecraftovih temačnih romanov

Začutite vzdušje strahu in groze, po katerem slovijo dela H.P. Lovecrafta.

Številne vrhunske stopnje in raznolik bestiarij

Raznolik svet, ki je v celoti narejen ročno, poln zanimivihsovražnikov, od obsedenih prebivalcev do pošasti naravnost iz vaših najhujšihnočnih mor.

Izbirate lahko med dvema junakoma

Zgodbo doživite s perspektive duhovnika ali novinarja.