TOTAL WAR: WARHAMMER 3 - DIGIPAK EDITION (PC)

Proizvajalec: SEGA
|
Koda: 5055277045952
Zaloga: Na zalogi
Oznake proizvodov
Opis
Daleč onkraj sveta in njegovih drobnih vojn obstaja dimenzija čiste, zlonamerne magije: kraljestvo kaosa. To je strašen kraj, ki je smrtnemu umu nerazumljiv. Šepeta obljube o moči, a če ga zagledamo, nas zapelje. Prepustiš mu svojo dušo. Postati to.

Na tem kraju vladajo štiri uničujoče sile, ki si nenehno prizadevajo, da bi se izmuznile iz svojih spon in svet zajele z valom demonske pokvarjenosti. Nurgle, bog kuge, Slaaneš, vladar presežkov, Ceenth, spreminjevalec poti, in Khorne, bog krvi in klanja.

Na meji med svetovoma stojita na straži dve mogočni kraljestvi: strogi bojevniki Kisleva in ogromni imperij Velikega Kathaja. Toda vsako od njiju pestijo lastne preizkušnje in zdaj imata obe razlog, da prestopita prag in pošljeta svoji vojski v Kraljestvo kaosa.

Svet stoji nad prepadom. En sam korak ga bo pahnil v kataklizmo.

In nekdo namerava doseči prav to, starodavni lik, ki si ne želi ničesar drugega kot prevzeti vrhovno oblast. A da bi mu uspelo, bo potreboval prvaka...

Prihajajoči spopad bo zajel vse. Boste premagali svoje demone? Ali jim boste ukazovali?

CIAB oziroma »Code In A Box« označuje igre, pri katerih v škatlici ni fizičnega medija, temveč le koda za digitalni prenos igre.