PDP XBOX WIRED CONTROLLER AFTERGLOW WAVE

Proizvajalec: PDP
|
Koda: 708056069254
Zaloga: Na zalogi
Oznake proizvodov
Opis

Z žičnim krmilnikom Afterglow Wave za konzolo Xbox siigranje iger oglejte v novi luči! Prilagodite svoje igranje, ustvarite barvitostin še več s tem kontrolerjem z uradno licenco. Ustvarite barvne valove zmilijoni barv in kombinacij osvetlitve in nastavitev RBG žičnega kontrolerjaAfterglow Wave Wired Controller. Z gumbom "funkcija" izbirate medrazličnimi svetlobnimi učinki in barvami ali pa prenesite brezplačno aplikacijoPDP Control Hub in spreminjajte osem svetlobnih območij RGB ter še več. Vaplikaciji lahko krmilnik še dodatno prilagodite z neštetimi možnostmi, kot sospreminjanje namembnosti gumbov, konfiguriranje sprožilcev ali prilagajanje »mrtvihcon«. Hitro in učinkovito se lotite operacij z programiranjem dveh programaskonastavljivih zadnjih gumbov. Uporabite vgrajene gumbe za uravnavanje glasnostina D-padu in hitrer izklop mikrofona, da lahko hitro opravite prilagoditve, neda bi izgubili fokus nad dogajanjem v igri. S teksturiranimi ročaji insprožilci kontrolerja si zagotovite večjo natančnost in celodnevno udobje.Priključite priloženi 2,4 metrski kabel USB-C in začnite razkazovati svojeprave barve.

Značilnosti

PREIZKUŠENO IN ZAUPANJA VREDNO

Da bi postal izdelek z uradno licenco, je opravil strogotestiranje kakovosti in varnosti, ki ga izvaja Xbox.

PRILAGODLJIVA OBMOČJA OSVETLITVE

Naredite barvne valove in ustvarite edinstven krmilnik. Osemobmočij osvetlitve RGB lahko individualno prilagodite na krmilniku ali prekaplikacije PDP Control Hub za več milijonov kombinacij.

PROGRAMIRAN ZA ZMAGO

Funkcije krmilnika prilagodite dvema programaskonastavljivima gumboma, da lahko igrate hitreje in še bolj učinkovito.

ZVOK MED IGRO

Patentirani, vgrajeni gumbi za upravljanje zvoka za hitrospreminjanje glasnosti, ravnovesja med igro in klepetom ter izklop mikrofona.

APLIKACIJA PDP CONTROL HUB

Izboljšajte svoje igranje tako, da v brezplačni aplikacijiprilagodite osvetlitev, nastavitve in še več.

DELITE SVOJE NAJVEČJE USPEŠNICE

Z namenskim gumbom za deljenje delite fotografije invideoposnetke epskih zmagovalnih potez.

ODKLEPANJE VIDEZA

Z ustreznimi dodatki svoj igralski slog dvignite nanovo raven.

KOMPATIBILNOST

XBOX SERIES X/S, XBOX ONE IN WINDOWS 10/11 PC