Autonauts (Playstation 4)

Proizvajalec: Curve Games
|
Koda: 5056635600318
Zaloga: petek, 11. november 2022
Oznake proizvodov
Opis
Potujte po vesolju in ustanavljajte naselbine na nenaseljenih planetih z edinim ciljem, da z močjo avtomatizacije spravite svet v gibanje.

Sveže z vesoljske ladje morate nabirati palice in kamen ter začeti graditi naselbine. Ustvarite osnovne izdelke iz načrtov in počasi zgradite številne delavske robote, ki vam bodo pomagali pri vaših prizadevanjih. Učite in oblikujte njihovo umetno inteligenco s pomočjo vizualnega programskega jezika, nato pa jim naročite, naj začnejo graditi vaše naselje. Občudujte, ko na planetu, ki ste ga oblikovali, nastane civilizacija robotov, ki bodo z veseljem izpolnjevali vaše naloge!

Še bolj se razširite z ustvarjanjem ljudstva; bitij, ki za preživetje potrebujejo vašo pomoč. Z uvedbo ribolova, kuhanja, bivanja in šivanja še bolj spodbudite svoje delavske robote in pomagajte ljudstvu do stanja transcendence.

Autonauts združuje najboljše naslove s področja kmetijstva, simulacije, obrti, gradnje, proizvodnih linij in upravljanja virov ter tako ustvarja povsem novo izkušnjo, kakršne še ni bilo. Ustvarite avtomatiziran svet svojih sanj! Prihodnost je zdaj!

Ustvarite avtomatizirani svet svojih sanj!