The Walking Dead: Destinies (Playstation 4)

Proizvajalec: GameMill Entertainment
|
Koda: 5060968300999
Zaloga: Na zalogi
Opis
Potovanje začnite v vlogi Ricka Grimesa, ki se zbudi sam v bolnišnici, obkrožen z mrtvimi. Zberite zaveznike in se prebijte skozi apokalipso pohodnikov na kultnih lokacijah iz serije The Walking Dead, vključno z Atlanto, kmetijo družine Greene, zaporom in Woodburyjem. V ključnih trenutkih, ki temeljijo na izbiri, boste za vedno oblikovali usodo svoje ekipe likov iz serije. Heroji in zlobneži, živi in mrtvi - na vas je, da se odločite, ali boste ostali v toku zgodovine ali pa si boste utrli svojo pot v svetu serije AMC The Walking Dead.

Ključne lastnosti:

  • Spremenite zgodbo serije The Walking Dead televizijske hiše AMC in si utirajte lastno pot skozi dogodke v seriji. Rešite zlobneža, ubijte junaka... in živite s posledicami.
  • Režite, brcajte in streljajte nemrtve: V tretjeosebni akciji ubijte horde pohodnikov z različnimi orožji za bližnji in daljinski boj, vključno s puškami, katanami, revolverji, brzostrelkami in samostreli.
  • Sestavite svojo sanjsko ekipo: Sestavite svoj seznam iz več kot dvanajstih ikoničnih likov iz serije AMC The Walking Dead, vključno z Rickom, Shanom, Michonne, Carol, Darylom in drugimi.
  • Preživite apokalipso: Preživite apokalipso: Upravljajte omejene vire, poiščite orožje in strelivo ter povečajte sposobnosti svoje skupine, da ostanete živi.
  • Doživite napetost: Obranite svoj tabor, rešite preživele ter se bojujte s prikrivanjem in v boju z vsemi silami. Pridobite še zadnjo priložnost za preživetje v "zlomljenem stanju", preden vas preplavi zombijska nevarnost.