Them’s Fightin’ Herds (Playstation 4)

Proizvajalec: Maximum Games
|
Koda: 5016488139465
Zaloga: petek, 30. september 2022
Oznake proizvodov
Opis
Čudovite živali, resni spopadi

Najbolj divja štirinožna borilna igra se začne izvajati fizično! Priljubljena 2D borilna igra Them's Fightin' Herds prinaša neprekinjen ljubek kaos na domače konzole s povsem novo fizično izdajo. Ta bogata borilna igra z liki, ki jih je oblikovala priznana producentka risank Lauren Faust, ponuja edinstveno bojno mehaniko, čudovite prizorišča in osupljive animacije.

Spoznajte veščine med igranjem epizodnega načina zgodbe, polnega zahtevnih bojev s šefi, nato pa svoje spretnosti prenesite na splet in se z mrežno kodo GGPO rollback spopadite z drugimi igralci z vsega sveta!

Značilnosti:
Izboljšani boji - mehanika bojevanja s 4 gumbi, čarobni sistem, izboljšan super napad in razpad žongliranja za preprečevanje neskončnih kombinacij.

Način zgodbe - epizodična pustolovščina, polna raziskovanja, bojnih izzivov, mini iger in bojev z šefi!

Lokalni dvoboji in spletno ujemanje - Z zmogljivo mrežno kodo GGPO, ki omogoča povratno vračanje, se z nasprotniki spopadajte brez povezave ali pa po vsem svetu.

Učni in vadbeni načini - Naučite se z vodenimi učnimi navodili, vadite komba v podatkovno bogati vadbeni sobi, preizkusite svoje spretnosti z vnaprej pripravljenimi preizkusi komba ali ustvarite svojega in ga delite s prijatelji.

Sistem ponovnega predvajanja - snemajte svoje tekme in nato preglejte vsako podrobnost kader za kadrom!

Pixel Lobby - Raziščite vizualni lobby od zgoraj navzdol in spoznajte druge igralce. Prilagodite svoj avatar z uporabo virov, zbranih v skritih solnih rudnikih, minigri, v kateri se igralci spopadajo z valovi plenilcev NPC... in drug z drugim!

Dinamični glasbeni sistem - Rockin' bojna glasba se prilagaja likom, da se vsaka tekma zdi kot spopad prvakov.