Alan Wake 2 - Deluxe Edition (Playstation 5)

Proizvajalec: Epic Games
|
Koda: 5056635609427
Zaloga: torek, 22. oktober 2024
Oznake proizvodov
Opis

Niz ritualnih umorov ogrozi Bright Falls, majhno mestno skupnost, obdano s pacifiško severozahodno divjino. Saga Anderson, izkušena agentka FBI, ki slovi po reševanju nemogočih primerov, prispe, da bi preiskala umore. Njen primer se sprevrže v nočno moro, ko odkrije grozljivko, ki se začne uresničevati okoli nje.
 
Alan Wake, izgubljeni pisatelj, ujet v nočni mori zunaj našega sveta, piše temačno zgodbo, s katero poskuša oblikovati resničnost okoli sebe in pobegniti iz svojega zapora. Ker ga preganja temačna groza, skuša Wake ohraniti zdravo pamet in premagati hudiča v njegovi lastni igri.
 
Anderson in Wake sta dva junaka na dveh obupnih potovanjih v dveh ločenih resničnostih, ki sta v srcu povezana na način, ki ga nobeden od njiju ne more razumeti: odsevata drug drugega, odmevata drug drugega in vplivata na svetove okoli njiju.
Nadnaravna tema, ki jo podžiga grozljivka, vdre v Bright Falls, pokvari domačine in ogrozi ljubljene osebe Andersona in Waka. Svetloba je njuno orožje - in njuno varno zatočišče - proti temi, s katero se soočata. Ujeta v zloveščo grozljivko, v kateri so samo žrtve in pošasti, se lahko iztrgata in postaneta junaka, kakršna morata biti?

 
Fizična različica igre Alan Wake 2 Deluxe Edition vključuje naslednje:
- Alan Wake 2 v fizični obliki
- razširitvi Night Springs in Lake House
- preobleka in predmeti iz izdaje Deluxe: Nordic Shotgun preobleka za Sago, Crimson Windbreaker za Sago, Celebrity Suit za Alana, Parliament Shotgun preobleka za Alana in Lantern Charm za Sago
- Alan Wake Remastered (digitalna izdaja - vključena kot darilo ob nakupu DLC z vavčerjem)