Fort Solis - Limited Edition (Playstation 5)

Proizvajalec: Meridiem Publishing
|
Koda: 8437024411499
Zaloga: petek, 06. oktober 2023
Oznake proizvodov
Opis
Dih jemajoč triler z zgodbo na Rdečem planetu
Zgodba je predstavljena v štirih poglavjih. Fort Solis lahko dokončate v enem igranju ali pa jo igrate poglavje za poglavjem.

Dobrodošli v Fort Solis
Jack se odzove na nenavaden alarmni klic iz oddaljene rudarske baze in prispe v temno in opustošeno trdnjavo Solis. Ker je opozorilo o neurju neizbežno, se odpravi v notranjost, da bi navezal nujen stik. Z daljšo nočjo se dogodki stopnjujejo, uhajajo izpod nadzora in skrivnost, kaj se je zgodilo s posadko, se začne razkrivati. Bliža se nevihta, ki omejuje Jackov pobeg, saj želi zdržati do prihoda jutra.

Ganljivo pripovedovanje zgodb
Fort Solis si prizadeva zagotoviti visoko verodostojno izkušnjo, zasnovano tako, da se igralec popolnoma potopi v posadko in njeno dolgo noč. Z nastopi Rogerja Clarka, Troya Bakerja in Julije Brown želi Fort Solis z vsakim poglavjem pričarati čustva, strah, empatijo in še veliko več.

Osnovno pripoved podpirajo dodatni primeri zgodbe, kot so zvočni zapisi, posnetki nadzora ali pretekli dogodki sedanjosti. Spremljajo jih video dnevniki, ki jih je posnela celotna ekipa in opisujejo dogodke pred in morda celo po tisti noči, ko se je v trdnjavi Solis sprožil alarm ...

Omejena izdaja Fort Solis vključuje:
  • Posebno 3D ohišje
  • razglednico s kovinskim efektom