NBA 2K23 - Michael Jordan Edition (Playstation 5)

Proizvajalec: 2K Games
|
Koda: 5026555432788
Zaloga: Trenutno ni na zalogi
Oznake proizvodov
Opis
V igri NBA 2K23 se odzovite priložnosti in uresničite svoj polni potencial. Dokažite se z najboljšimi igralci na svetu in pokažite svoj talent v storitvi MyCAREER.

Združite današnje zvezdnike z večnimi legendami v igri MyTEAM. Ustvarite svojo dinastijo v igri MyGM ali pa se v NBA podajte v novo smer v igri MyLEAGUE. V igri PLAY NOW se pomerite z ekipami NBA ali WNBA in se prepričajte o resničnem načinu igranja.

Kako se boste odzvali klicu?

Značilnosti:
V igri NBA in WNBA se pomerite v vlogi svojih najljubših ekip in zvezdnikov ter izkusite vrhunec resničnega igranja v živo. Z najboljšo vizualno predstavitvijo v svojem razredu, izboljšano umetno inteligenco igralcev, posodobljenimi seznami in zgodovinskimi ekipami igra še nikoli ni bila tako resnična in popolna kot v igri NBA 2K. Začutite energijo množice, intenzivnost tekmovanja in neskončno zabavo enega najbolj poglobljenih športnih izdelkov na področju iger danes.

MICHAEL JORDAN SE VRAČA - Z igro The Jordan Challenge stopite na trdo podlago v najbolj popolni izkušnji Michaela Jordana doslej. Podoživite in poustvarite 15 kultnih nastopov iz Jordanove veličastne kariere. Deset izvirnih izzivov se vrača iz igre NBA 2K11 in je popolnoma prenovljenih od začetka - poleg petih povsem novih trenutkov. Med igranjem teh kultnih nastopov, ki vključujejo časovno pravilno predstavitev igre, arene in napovedovalce, se vrnite v preteklost in prisluhnite znanim osebnostim NBA, ki so na lastni koži izkusile legendo, ki je postala.

PREBIJTE SE V LIGO - Izpolnite svoje sanje o ligi NBA, ko se na dramatičnem potovanju v igri MyCAREER podate na pot k veličini. Ustvarite odnose, pridobite ugled in premagajte težke ovire, ki so na preizkušnji tudi pri najbolj obetavnih igralcih. Razširite svojo blagovno znamko zunaj igrišča in poskrbite, da si vaše ime zapomnijo na igrišču; vse to pa počnite s prijatelji, ko se s koši prebijate na vrh v igri NBA 2K. Tu se odločite vi. Kako boste napisali svojo zgodbo?

VSTOPITE V NAJVEČJO SKUPNOST KOŠARKE - Uveljavite svoje ime v mestu, največjem košarkarskem svetu doslej (za PlayStation 5 in Xbox Series X|S), ali pa se odpravite na epsko potovanje na krovu edine križarke (za PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch in PC), primerne za najboljše košarkarje v igri. Ne glede na to, na katero pot se odpravite s svojim igralcem MyPLAYER, bodite pripravljeni na delo, pridobivanje ugleda in tek na igrišču. Preizkusite svoje meje v vadbenem centru Gatorade in se odpravite v trgovine po najbolj svežo opremo največjih blagovnih znamk, preden začnete tekmovati na celoletnih dogodkih in si prislužite nagrade, ki vas bodo še naprej držale pri miru.

SESTAVITE SVOJO SANJSKO EKIPO - MyTEAM spreminja fantazijo v resničnost, saj zbirajte in pridobivajte kartice za sestavljanje izjemnih začetnih peterk z legendami in zvezdniki iz vseh obdobij. Izpostavite svoje najboljše proti elitnim ekipam, medtem ko odkrivate poglobljene izzive, tekmovalne turnirje in vznemirljive nagrade. Vse to in še več lahko doživite s skupnostjo MyTEAM, ki vam sezono za sezono prinaša nove posodobitve.

STOPITE NA VRH - Odločite se, da boste zgradili svojo dinastijo, ali odločite o poteku lige v najbolj poglobljeni menedžerski simulaciji z MyNBA in MyWNBA (MyGM in MyLEAGUE za PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch in PC). Neprekosljiv nadzor v kombinaciji s poglobljenimi orodji vam omogoča sprejemanje odločitev in uspeh, medtem ko v tem popolnoma prilagodljivem načinu določate pravila kot vrhunski vodja. Vstopite v sezono ali si zamislite dolgoročno rast z večletno izkušnjo, ki je na voljo brez povezave ali prek spleta.

 • NBA 2K23 Michael Jordan Edition vključuje
  • Osnovna igra
  • En 2-urni kovanec z dvojnim XP
  • 100.000 virtualne valute, 10.000 MyTEAM točk in 10 MyTEAM žetonov
  • 23 promocijskih paketov MyTEAM (10 paketov prejmete ob zagonu in paket Amethyst topper, nato 6 tednov po 2 paketa na teden)
  • 4 pokrivne majice Athlete za vašega igralca MyPLAYER, nahrbtnik MyPLAYER in rokav za roko ter po meri oblikovana deskarska deska za igralca MyPLAYER
  • Safirne kartice MyTEAM za Devina Bookerja, rubinaste za Michaela Jordana in diamantne za čevlje Jordan
  • 10 dodatkov za vsako vrsto dodatka za povečanje spretnosti MyCAREER in 10 dodatkov za vsako vrsto dodatka Gatorade
  • Paket MyTEAM z možnostjo prostega agenta in paket MyTEAM z rubinovo trenersko kartico
  • Različica za PS4/XboxOne vključuje digitalni kupon za PS5/XBSX|S Standard Edition in obratno