Undisputed (Playstation 5)

Proizvajalec: Deep Silver
|
Koda: 4020628585945
Zaloga: petek, 11. oktober 2024
Oznake proizvodov
Opis

Boks se vrača! Undisputed je pristna boksarska igra, ki so jo skupaj s profesionalno boksarsko skupnostjo skrbno razvili predani ljubitelji boksa. 

Inovativno in pristno igranje boksa 
Boks ni le metanje udarcev. Ring je strateško bojišče, na katerem lahko borci izberejo kot napada, nastavijo pasti in s spretno taktiko prelisičijo nasprotnike. Zato so igri Undisputed dodali več plasti mehanike bojevanja, ki omogoča več nadzora kot kdaj koli prej za obvladovanje sladke znanosti. 
V resničnem kariernem načinu odigrajte epsko potovanje od amaterskih boksarskih turnirjev pa vse do naslova prvaka Undisputed. Ustvarite svojega borca z orodjem Character Creator in prilagodite vse od postave, tetovaž do kratkih hlač in rokavic.
Revolucionarna mehanika gibanja z nogami, vključno s preklopnikom za prosto gibanje, ki vam pomaga pri lahkotnem gibanju po ringu, in gibanjem z ravnimi nogami, ko vam pade vzdržljivost.


Svet boksa 
Igra je bila zasnovana z resničnimi boksarji, upravnimi organi in blagovnimi znamkami, da bi v Undisputed vnesli pristnost brez primere. 
Več kot 70 licenciranih boksarjev - in še več jih bo! Od legendarnih imen, kot sta Muhammad Ali in Sugar Ray Robinson, do sodobnih boksarskih prvakov, kot so Canelo Álvarez, Terence Crawford in Tyson Fury.
Razburljiva ženska divizija z vodilnimi Claresso Shields, Katie Taylor, Jessico McCaskill, Senieso Estrado in Ebanie Bridges. 
Organizacije WBC, British Boxing Board of Control in druge resnične boksarske organizacije. 
Boksarska oprema in oblačila blagovnih znamk, kot so Everlast, Empire Pro Tape in Adams Footwear.  Statistika in predstavitev udarcev s programom CompuBox. Predstavitve borcev s strani legendarnega Jimmyja Lennona mlajšega. ugledni sodnik Kenny Bayless.