Wonder Boy: The Dragon's Trap (Playstation 5)

Proizvajalec: Merge Games
|
Koda: 5060264377664
Zaloga: petek, 07. oktober 2022
Oznake proizvodov
Opis
Kultna klasika se vrača s čudovitimi, ročno narisanimi animacijami in prenovljenim zvočnim posnetkom ter edinstveno mešanico raziskovanja, akcije in pustolovščine!

Meka-Dragon vas je preklel v napol človeka, napol kuščarja, vi pa iščete zdravilo! Edini način, da se vrnete v človeško obliko, je najti Salamandrin križ, čarobni predmet z močjo odstranjevanja prekletstev...

Z vsakim ubitim zmajem se prekletstvo okrepi in vas spremeni v različne živali! Raziščite velike, medsebojno povezane lokacije, poseljene z grdimi pošastmi in eksotičnimi zmaji!

Igrajte kot klasični lik iz igre, Hu-Man, ali kot njegova povsem nova, dolgo pričakovana soigralka Hu-Girl. Prebivate lahko tudi v človeku-kuščarju, človeku-miški, človeku-piranji, človeku-levu in človeku-jastrebu ter z njihovimi edinstvenimi sposobnostmi odkrivate najgloblje skrivnosti dežele.

Uživajte v treh težavnostnih stopnjah, ki so namenjene igralcem vseh vrst, in kadar koli preklopite s sodobne grafike in zvoka na 8-bitno grafiko/zvok - tudi med igranjem!