Igralna konzola Playstation 4 1TB PRO BLACK + THE LAST OF US II

Proizvajalec: Sony
|
Koda: 711719379300
Zaloga: Trenutno ni na zalogi
Oznake proizvodov
Opis

The Last of Us Part II PS4™ Pro

Omejena izdaja igralne konzole Sony PlayStation®4 Pro prinaša neverjetno potovanje v svet iger, z izjemno povezano igralno skupnostjo. PS4 igralcem prinaša izjemno knjižnico poznanih in indie iger. Najnovejša konzola se ponaša s trdim diskom kapacitete 1 TB in omogoča igranje iger ter ogled multimedijskih vsebin v 4K ločljivosti.

DualShock 4 brezžični kontroler

Brezžični kontroler Dualshock® 4 The Last of Us Part II Limited Edition prinaša nove inovacije za boljšo igralno izkušnjo, vključno z izjemno občutljivim šestosnim senzorjem in drsno ploščico na vrhu kontrolerja, ki prinaša nove načine igranja. Novi gumb Share vam omogoča predvajanje in deljenje svojih iger z drugimi.

The Last of Us Part II

Pet let po nevarnem potovanju po Združenih državah, v katerih je izbruhnila pandemija, sta se Ellie in Joel končno umirila v mestu Jackson, Wyoming. V rastoči skupnosti preživelih imata umirjeno in stabilno življenje, kljub nenehnim grožnjam, ki jih predstavljajo okuženi in drugi bolj obupani preživeli. Ko mir prekine nasilen dogodek, začne Ellie neumorno iskati pravico in si želi priti resnici do dna. Ko poskuša izslediti vse odgovorne, se mora soočiti tudi z uničujočimi fizičnimi in čustvenimi posledicami svojih dejanj.

Značilnosti:

  • Vsebuje polno igro The Last of Us Part II, PS4 dinamično tematiko, set šestih PSN avatarjev, digitalno glasbo in zvezek z ilustracijami Dark Horse.
  • Kapaciteta trdega diska 1 TB
  • Komplet vsebuje  Limited Edition The Last of Us Part II 1TB PS4™Pro
  • Limited Edition The Last of Us Part II DUALSHOCK®4
  • Igra The Last of Us Part II
  • Digitalna vsebina: PS4 dinamična tematika, set šestih PSN avatarjev, digitalna glasba in zvezek z ilustracijami Dark Horse