Dragon Quest Treasures (Nintendo Switch)

Proizvajalec: Square Enix
|
Koda: 5021290095441
Zaloga: petek, 09. december 2022
Oznake proizvodov
Opis
Erik in njegova sestra Mia živita na vikinški ladji in sanjarita o dnevu, ko bosta lahko raziskovala svet v iskanju velikega zaklada. Neke noči naletita na par nezemeljskih bitij, Porcus in Purrsula, ki ju odpeljeta v skrivnostni kraj, znan kot Drakonija - legendarno deželo, polno zakladov, ki čakajo, da jih odkrijeta. Pustolovščina, o kateri sta Erik in Mia vedno sanjala, je končno na sporedu!

Ker je treba raziskati ogromen svet Drakonije in najti na tone mamljivih zakladov, bodo Erik, Mia in njuni prikupni spremljevalci potrebovali pomoč. Ekipa se kmalu spoprijatelji in rekrutira pravo vrsto dobro vzgojenih pošasti. Z uporabo magičnih vizij teh pošasti o skritih zakladih in njihovih edinstvenih sposobnosti iskanja zakladov bodo naši junaki dirkali po odprtih poljih, z enim samim korakom preplezali pečine in jadrali čez brezna, da bi našli plen tudi na najbolj hudičevo nedostopnih krajih! 

Podajte se v prostran, raznolik svet, kjer se na poti do odkritja legendarnega zaklada Drakonije skrivajo preobrati in skrivnosti!

Lov za zakladom, v katerem nastopajo priljubljeni liki iz filma DRAGON QUEST XI 
Spoznajte mladi različici Erika in Mie, ki se skupaj s pošastmi v svoji "brigadi" podajata na lov za zakladom.
- Pridobite zaveznike pošasti in poiščite zaklad v velikem odprtem svetu.
- V "Zmajevi deželi" lahko najdete številne predmete, znane kot "Tisoč zakladov". Da bi dosegla končni cilj na "Otoku zakladov", morata Erik in Mia skupaj s svojimi prijatelji pošastmi uloviti ključnih "Sedem kamnov".  
- Pokažite svojo zakladnico na spletu in še naprej zbirajte, da dokončate enciklopedijo zakladov!