SWITCH GEAR CLUB 2 (CIAB) (Nintendo Switch)

Proizvajalec: Microids
|
Koda: 3760156488240
Zaloga: Na zalogi
Oznake proizvodov
Opis
Najuspešnejša dirkalna igra za Nintendo Switch se vrača!

S pedalom do tal dirkajte po več kot 1800 kilometrih cest! V Alpah, sredi parka Yellowstone, v puščavi ali vzdolž sredozemske obale se borite za svoj položaj na več kot 250 dirkah, vključno s prvenstvi, misijami in izzivi.

Med napredovanjem na dirkah občudujte naraščajočo zbirko avtomobilov v svoji osebni garaži. Gear Club Unlimited 2 ima več kot 50 licenciranih avtomobilov najbolj znanih svetovnih proizvajalcev, kot so Porsche 718 Boxster, 918 Spyder, 911 GT2RS, Dodge Viper, Lotus 3-Eleven ali McLaren 720s.

Prilagodite jih in jih naredite edinstvene! Z barvo in karoserijo lahko spremenite njihov videz, z nastavitvami motorja pa spremenite njihove vozne zmogljivosti.

Vendar brez svojega kluba ne bi bili nič! Ustvarite ga in upravljajte s prijatelji, najemajte najboljše voznike in se pomerite s konkurenčnimi klubi z vsega sveta*, dosezite najvišjo stopničko in uživajte v ekskluzivni vsebini, rezervirani za najboljše igralce.

Nič več meja. Vozite svobodno!


*Za dostop do spletnega večigralstva je potrebno članstvo Nintendo Switch Online.

CIAB oziroma »Code In A Box« označuje igre, pri katerih v škatlici ni fizičnega medija, temveč le koda za digitalni prenos igre.