Harvestella (Nintendo Switch)

Proizvajalec: Square Enix
|
Koda: 5021290094536
Zaloga: petek, 04. november 2022
Oznake proizvodov
Opis
V živahnem in barvitem svetu bodo igralci skrbeli za svoje pridelke, prijateljevali z meščani, premagovali grožnje, odkrivali izvor sveta in resnico za nesrečo.

Zgodba se začne, ko se igralec zbudi sredi "Quietusa", nesreče, ki pride z vsako spremembo letnega časa in ogroža vse življenje.

Značilnosti:
Quietus
Obdobje smrti, ki pride ob prelomu vsakega letnega časa. Pridelki usahnejo, smrtni prah pa ljudem preprečuje, da bi se sploh sprehajali zunaj. Govori se, da je trajanje Quietusa vsako leto daljše.

Svet
Igralci bodo lahko raziskovali različna mesta in temnice sveta: "Mesto Nemea", kjer češnje cvetijo vse leto, "Obmorsko mesto Shatolla" z živahno barsko sceno, "Vas Lethe" s čudovitimi barvami štirih letnih časov in zasneženo "Sveto prestolnico Argene". Da bi igralci dosegli "Seaslight", štiri velikanske kristale, ki vladajo letnim časom, morajo prečkati čudovito, a razgibano pot.

Vsakdanje življenje
Na poljih lahko gojite zelenjavo, žita in sadje ter jih pošiljate za denar ali uporabljate kot material za izdelavo. Uporabite jih lahko tudi za kuhanje, pri čemer imajo lahko recepti učinek obnovitve HP ali začasnega povečanja statistik, kar bo koristno med pustolovščinami. Doma igralci skrbijo za svoje živali: okroglo ptico "Cluffowl", dostojanstveno kozo "Woolum" in hišnega ljubljenčka "Totokaku", kar jim lahko prinese lepe nagrade.

Tovariši
Igralci bodo naleteli na nove prijatelje, kot so "Shrika", misijonarka, ki išče novo vero, "Heine", zaletav in čeden mehanik, "Asyl", potomec bralcev vetra, in "Aria", skrivnostno dekle, ki pravi, da je prišlo iz prihodnosti. S soočanjem z njihovimi težavami in različnimi načini življenja boste bolje razumeli svoje zaveznike.

Boj
Med bojem takoj preklapljajte med različnimi poklici, kot so "Bojevnik", ki izvaja hitre tehnike z mečem, "Hodec v senci", ki z dvojnim mečem zadaja smrtonosne udarce, ali "Mag", ki je specializiran za magične napade, da boste zmagali. Spopadite se z močnimi sovražniki tako, da se usmerite na njihove šibke točke, nato pa jih odstranite z močnim napadom z dvojnim zlomom.