My Universe - My Baby Dragon (Nintendo Switch)

Proizvajalec: Microids
|
Koda: 3701529504617
Zaloga: četrtek, 01. december 2022
Oznake proizvodov
Opis
Vzgajajte male zmaje in jih učite elementarne magije!

Naši mali prijatelji potrebujejo vašo pomoč, da jim pomagate razširiti krila! Od izvalitve do trenutka, ko so sposobni samostojnega letenja, poskrbite za svoje male Zmaje in jim pomagajte vstopiti v čudovito Zmajevo šolo! Odleti na očarljivo pustolovščino, polno magije, in postani najboljši Zmajček vseh časov!

Posvojite in vzgojite Zmaje vseh elementov, da postanete najboljši Zmajček!

Kot novi skrbnik Zmajev v mestu je zdaj čas, da začnete svoje življenje in odprete svoj lastni Zmajev vrtec. Ne glede na to, kakšen je njihov element, vsak zmajček potrebuje dom, poln ljubezni, da lahko pravilno raste in uspeva. Zavedati se boste morali potreb vsakega Zmaja, saj bodo zahtevali vso vašo pozornost! Pomagajte jim pri izvalitvi, razvijanju njihove magije ter jih zasipajte z ljubeznijo in priboljški, dokler ne bodo končno pripravljeni odleteti v Zmajevo šolo! Vzemite si čas za igro z njimi in razumevanje njihove magije, da si pridobite njihovo zaupanje in ustvarite večno skupno vez.

Vzgajajte Zmaje iz vseh elementov in postanite certificirani Zmajček!

Lastnosti:

Vključite se v program: izležite skrivnostna jajca in vzgojite prikupne male Zmaje ter postanite najboljša Zmajeva šola!

Naučite svojega Zmaja leteti in razvijte njegovo magijo!

Zares dobro poskrbite za svojega Zmaja in ustvarite neomajno vez!

Zberite vse dosežke in postanite najboljši Dragonward!