Tactics Ogre: Reborn (Nintendo Switch)

Proizvajalec: Square Enix
|
Koda: 5021290094772
Zaloga: petek, 11. november 2022
Oznake proizvodov
Opis
Tactics Ogre, kronski dragulj žanra taktičnega igranja vlog, je ponovno rojen!

Na podlagi izdaje iz leta 2011, Tactics Ogre: Reborn™ ima izboljšano grafiko in zvok ter posodobljeno zasnovo igre, s čimer oživlja novo igro Tactics Ogre, ki ostaja zvesta svojim koreninam.

Veterani igre Tactics Ogre bodo doživeli igro, ki bo presegla njihove najlepše spomine, medtem ko bodo novi igralci igre Tactics Ogre odkrili igro, kakršne še niso igrali. Prenovljena in globlja kot kdaj koli prej, igra omogoča igralcem, da se potopijo v svet in intrige igre Tactics Ogre kot še nikoli prej.

Značilnosti:
Vaše odločitve vplivajo na to, kako se zgodba odvija in celo kako se konča, saj igralni sistem omogoča več poti skozi igro in več koncev. Zgodba se odvija skozi oči mladeniča po imenu Denam. Odločitve, ki jih bo sprejel, bodo spremenile usodo ljudi okoli njega in spremenile tok zgodovine Valerije.

Na tridimenzionalnih bojiščih se spopadite s taktičnimi bitkami. Popolnoma prenovljena umetna inteligenca sovražnikom omogoča, da svojo taktiko prilagodijo razmeram, kar zagotavlja bojni sistem, ki vas vedno sili k razmišljanju in se nikoli ne izjalovi.

Sistem upravljanja ravni za celoten razred, ki je bil uporabljen v igri Tactics Ogre (2010), se je spremenil v sistem upravljanja ravni za vsako enoto posebej. Teoretično si utirajte pot skozi neskončne kombinacije razredov, opreme, veščin in magije.

Uživajte v številnih izboljšavah igranja, kot so možnost prilagajanja hitrosti bitke, samodejno shranjevanje ter popolna prenova nadzora in uporabniškega vmesnika, da se boste lažje vključili v igro kot kdaj koli prej.

Neprekosljive podrobnosti likov in ozadij iz izvirne igre Tactics Ogre (1995) so poustvarjene v visoki ločljivosti, medtem ko je podrobna umetnost pikslov, ki daje igri edinstven občutek, ohranjena in izboljšana.

Posnetki so v celoti naglašeni v angleščini in japonščini, vsa glasba pa je bila ponovno posneta z nastopi v živo! Glasovi na novo oživijo zapletene motivacije likov, ki sestavljajo frakcije in spreminjajoča se politična zavezništva te epske zgodbe.

Uživajte v bogati vsebini končne igre, kot je 100-stopenjska Palača mrtvih. Čaka vas svet neskončnih zgodb in spletk!