BRATZ™: Flaunt Your Fashion (Xbox Series X & Xbox One)

Proizvajalec: Outright Games
|
Koda: 5060528038478
Zaloga: petek, 04. november 2022
Oznake proizvodov
Opis
Postanite svoj najljubši lik Bratz in se podajte na pustolovščino po svetu, da bi ustvarili najbolj kul modno revijo. Začnite v domačem mestu Stilesville, izberite lik iz izvirnega paketa Bratz - Yasmin, Cloe, Jade ali Sasha - in se podajte na pot, medtem ko lovite največje zgodbe, opravljate naloge za pomoč novim prijateljem in igrate zabavne minigre, polne bratovščine! Raziščite tri najbolj elegantne lokacije - Barcelono, Seul in Stylin' Soiree - in z zasluženim denarjem prilagodite svoj lik z najsodobnejšo modo. Za modni svet Bratz noben slog ni preveč divji! 

Lastnosti:
  • PRIDRUŽITE SE SKUPINI BRATZ! - Igrajte kot dekleta s strastjo do mode - Yasmin, Cloe, Jade in Sasha.
  • PRIDRUŽITE SE MODNI PUSTOLOVŠČINI - Raziskujte, spoznavajte nove prijatelje, igrajte igre in se lotite nalog, medtem ko poročate za najbolj kul revijo.
  • USTVARJAJTE NOVE TRENDE - Prilagodite Bratz s stilsko dovršenimi modnimi oblačili, s katerimi boste navdušili svoje sledilce na družabnih omrežjih.
  • POTUJTE PO SVETU - Vaše potovanje, da bi postali najboljši novinar, vas bo vodilo od Stilesvilla do Barcelone, Seula in Stylin' Soiree.