Call Of Duty: Black Ops 6 (XBOX)

Proizvajalec: Activision Blizzard
|
Koda: 196388431977
Zaloga: petek, 25. oktober 2024
Oznake proizvodov
Opis

To je tipična igra Black Ops s filmsko kampanjo za enega igralca, najboljšo izkušnjo več igralcev v svojem razredu in epsko vrnitvijo zombijev.
Kampanja Black Ops 6 zagotavlja dinamično igranje iz trenutka v trenutek, ki vključuje različne igralne prostore z izjemnimi prizori in akcijskimi trenutki, ropi z visokimi vložki ter vohunskimi aktivnostmi. 

V najboljši večigralski izkušnji v svojem razredu bodo igralci ob zagonu preizkusili svoje spretnosti na 16 novih zemljevidih, vključno z 12 osnovnimi zemljevidi 6v6 in 4 zemljevidi Strike, ki jih je mogoče igrati 2v2 ali 6v6.? 
V Black Ops 6 se vrača tudi priljubljeni način Round-Based Zombies, v katerem bodo igralci na dveh povsem novih zemljevidih uničevali horde nemrtvih. Ob začetku se lahko igralci veselijo še več zanimivih zemljevidov in revolucionarnih izkušenj, ki bodo na voljo tako v igri za več igralcev kot v igri za zombije.

Prednaročite ali se naročite na izbrane programe Game Pass* in si zagotovite zgodnji dostop do odprte beta različice**.  Vključuje paket Call of Duty®: Black Ops 6 za različne generacije, vključno z različicama igre za Xbox Series X in Xbox One. Call of Duty®: Black Ops 6, ki sta jo razvila Treyarch in Raven, je vohunski akcijski triler, postavljen v zgodnja devetdeseta leta prejšnjega stoletja, obdobje preobrazbe in pretresov v svetovni politiki, ki ga zaznamujeta konec hladne vojne in vzpon Združenih držav kot enotne velesile. To je značilna igra Black Ops s presunljivo pripovedjo, ki je neomejena s pravili bojevanja, s kinematografsko kampanjo za enega igralca, najboljšo izkušnjo za več igralcev v svojem razredu in z epsko vrnitvijo zombijev, ki temeljijo na krožnih napadih. Paket Call of Duty®: Black Ops 6 za različne generacije bo ob izidu na voljo tudi v izbranih paketih Game Pass.* 


*Game Pass: Veljajo pogoji in izključitve. Katalog iger se spreminja glede na čas, regijo in napravo. Zahteva aktivno naročnino na Game Pass Ultimate ali Game Pass Console. Ni na voljo v paketu Game Pass Core. Za podrobnosti glejte xbox.com/gamepass. 

**Začetni datum in razpoložljivost MP Beta na platformah se lahko spremenita. Za več podrobnosti glej www.callofduty.com/beta. Odprta beta traja najmanj 2 dni. Samo za omejen čas. Potrebna je internetna povezava. Do izteka zalog. Za MP Beta bo morda potrebna osnovna naročnina Game Pass. 

Za več informacij obiščite spletno stran www.callofduty.com.