Call of Duty: Modern Warfare II (Xbox Series X & Xbox One)

Proizvajalec: Activision Blizzard
|
Koda: 5030917297205
Zaloga: petek, 28. oktober 2022
Oznake proizvodov
Opis

Dobrodošli v novi dobi igre Call of Duty


Vključuje:

Paket Call of Duty®Cross Gen: Modern Warfare® II

-- vključuje različici igre za Xbox One in Xbox Series X

Ne glede na način prednaročanja igre Modern Warfare II bo vsaka digitalna in fizična izdaja igre vključevala zgodnji dostop do beta različice igre.

Prednaročite zdaj in prejmite dostop do različice BETA.


Call of Duty: Modern Warfare II je nadaljevanje uspešniceModern Warfare iz leta 2019. Z vrnitvijo ikoničnega vodje ekipe, kapitana JohnaPricea, neustrašnega Johna "Soapa" MacTavisha, izkušenega seržantaKyla "Gaza" Garricka in samega volka samotarja, ljubljencaoboževalcev Simona "Ghost" Rileya, bodo igralci priča temu, zaradičesar je Task Force 141 danes legendarna enota.

Igralci bodo morali uporabiti novo orožje, vozila innajsodobnejšo opremo, da bi se spopadli s sovražniki, od taktike infiltracije vmajhnem obsegu in z visokimi tveganji do strogo zaupnih misij. Opremite se inse podajte v boj na morju, ko boste oblegali sovražnike pod vodo, vdrli v močnoutrjeno sovražnikovo bazo, se infiltrirali po kanalih in osvobodili prepotrebnezaveznike na črni lokaciji, skriti v gorah.

Avtorji skupine Infinity Ward bodo oboževalce obdarili znapetim, naprednim igranjem naslednje generacije. Sami ali s prijatelji seboste resnično potopili v igralno izkušnjo z neverjetno pristnim zvokom,osvetlitvijo in grafiko, ki bo pričarala najbolj napreden Call of Duty doslej.Modern Warfare® II bo vseboval na novo spisano, napredno umetno pamet,izboljšano izrisovanje in fotogrametrijo, prenovljen sistem Gunsmith, ki boomogočil še podrobnejše prilagajanje orožij, ter številne druge igralne ingrafične inovacije, ki bodo serijo povzdignile na novo raven. Njena prihodnostje polna inovativnosti in bo postavila temelje za igranje naslednje generacije. 

Modern Warfare® II bo že s prvim dnem ponudil ogromnovsebine. Lahko se boste podali na enoigralsko kampanjo, ki vas bo v družbiTF141 popeljala širom oble, sami ali s prijatelji sodelovali v vzdušnemvečigralskem bojevanju, ki bo prineslo nova prizorišča in načine igranja, terizkusili napreden igralni način Special Ops, ki ga poganja zgodba in prinašataktično sodelovanje igranje.

Poleg tega bo Modern Warfare® II še letos vzpostavil vez znovo izkušnjo Warzone® in tako dal na razpolago višje razvit način BattleRoyale s povsem novim prizoriščem in peskovniškim načinom. Nadejate se lahkoštevilnih brezplačnih dodatkov, od novih zemljevidov in načinov do časovnoomejenih dogodkov, praznovanj skupnosti in še marsičesa.