RIDE 5 (Xbox Series X)

Proizvajalec: Milestone
|
Koda: 8057168507041
Zaloga: četrtek, 24. avgust 2023
Oznake proizvodov
Opis
PREIZKUSITE SVOJE SPOSOBNOSTI, OBČUTITE VZNEMIRJENJE IN DOSEZITE MEJE.

NATO PA JIH PRESEŽITE.

DIRKE PRENESITE NA NASLEDNJO RAVEN REALIZMA!

Prvič doslej je bila igra RIDE 5 izdelana izključno za PlayStation 5, Xbox Series X|S, s čimer je dosegla novo, osupljivo raven realizma!

NEBO JE MEJA
Pravzaprav smo šli še dlje. Samo nebo je zdaj praznik realizma z novim dinamičnim vremenom in volumetričnimi oblaki, ki bodo zdaj sodelovali z nenehno spreminjajočimi se svetlobnimi pogoji. Kolesa, proge, nebo: zaradi vsega boste imeli občutek, da ste resnično tam. 

KJER JE VOLJA, TAM JE POT
Zdaj lahko svojo strast do dveh koles spremenite v zmago. Ne glede na začetno raven znanja se naučite obvladati igro z novimi pripomočki za vožnjo, ki temeljijo na umetni inteligenci, s katerimi nadzorujete zavore, zavijanje, krmiljenje in plin, da izpopolnite svoj slog in sprostite svoj polni potencial!

POSTAVITE SVOJE IME NA ZEMLJEVID
Iščete slavo in uspeh? Preizkusite se na razburljivih progah in se soočite z ognjevitimi tekmeci, ki jih vodi naša napredna umetna inteligenca. Pridružite se lokalnim tekmovanjem, posebnim dogodkom, zbirajte kredite za nadgradnjo opreme in se povzpnite na lestvici ter uresničite svoje sanje o slavi. 

ZABAVA PRIHAJA V RAZLIČNIH OBLIKAH
Ne glede na to, ali dirkate za zabavo ali tekmujete na višji ravni, vas v igri RIDE 5 čaka popoln izziv. Preizkusite svoje moči v načinu Endurance, poiščite nasprotnike po vsem svetu z navzkrižnim igranjem in podvojite zabavo z dvoboji v načinu Split-screen. 

NAJVEČJA VOŽNJA DOSLEJ
Več koles, več prog: Ride 5 ponuja najobsežnejšo zbirko motociklov in osupljive proge po vsem svetu, na resničnih in izvirnih lokacijah. Poiščite motocikel, ki ste si ga vedno želeli, in se zapeljite!

PRAVILA STILA
Bodite opaženi s svežim in izvirnim videzom! Z zmogljivimi grafičnimi urejevalniki ustvarite edinstvene livreje za svoje motorno kolo in obleke za svojega voznika. Nato svoje stvaritve delite s skupnostjo, tudi na različnih platformah.