ANTHEM LEGION OF DAWN EDITION (Xbox One)

Proizvajalec: Electronic Arts
|
Koda: 5030931123214
Zaloga: Na zalogi
Oznake proizvodov
Opis

Pridruži se prvi legiji v svetu Anthem in nadgradi na izdajoAnthem Legion of Dawn Edition.

Z nadgradnjo na izdajo Anthem: Legion of Dawn Edition si bošzagotovil popoln nabor paketov oklepov Javelin Legije zore (Legion of Dawn),legendarno orožje in opremo ter glasbo v digitalni obliki.

Razišči orjaške ruševine, spusti se v spopade s smrtonosnimisovražniki in se polasti nezemskih artefaktov. Z vsako nalogo ti in tvoj oklepJavelin postajata čedalje močnejša. Spopadi se z nevarnostmi v svetu, ki seneprenehoma spreminja. Skupaj z drugimi premagaj zlo. Skupaj slavite zmago.Anthem vas vabi v sodelovalno akcijsko igro igranja vlog v novem inskrivnostnem svetu, ki sta ga ustvarila BioWare in EA.

 

KLJUČNE LASTNOSTI: Junaki združijo moči za skupno zmago: vsrcu igre Anthem je povezana in družabna izkušnja. V pustolovščine se podaj zdo tremi drugimi igralci, saj igra nagrajuje tako sodelovanje v ekipi kotveščine posameznikov.

Izbira oklepa Javelin vpliva na to, kako posamezni igralciprispevajo k uspehu, in določa njihovo strateško vlogo. Skupaj se podajte naodpravo ali pa razglasite tiralico in pri zahtevnih izzivih na pomoč pokličiteprijatelje.

Ob raziskovanju boš razkril napeto zgodbo z edinstvenimijunaki, ki jih ne boš pozabil. Brezhibno in inteligentno iskanje igralcevposkrbi, da boš hitro in brez težav našel sopotnike za svoje pustolovščine.

Široka izbira prilagodljivih oklepov: ko se kot Svobodnjakpodaš v svet, boš lahko iz svoje zbirke izbral mogočni oklep Javelin, ki jezasnovan za izjemne napadalne in obrambne zmožnosti. Lahko se premikaš kotstrela, letiš po nebu ali pa se varno potopiš v vodne globine.

Med igro imaš vedno priložnost, da izboljšaš svoje veščineupravljanja oklepa Javelin ter možnosti za bitko in premikanje.

Prilagodi svoje Javeline in pokaži, kaj si dosegel: oklepeJavelin ter pripadajočo opremo in orožja lahko v celoti prilagodiš svojemuokusu. Z napredovanjem in zmagami nad mogočnimi nasprotniki zbiraš plen indosegaš mejnike v igri, ki odpirajo osupljive možnosti za prilagajanje oklepovJavelin, ki tako postanejo znak tvojih veščin in dosežkov.

 

Raziskuj skrivnostni in nevarni svet, ki sevedno spreminja: Anthem je razvit na podlagi grafičnega pogona Frostbitepodjetja EA, s čimer prinaša vizualno osupljiv odprt svet, ki se stalnospreminja in v katerem nate prežijo nepredvidljive razmere, nevarnosti insovražniki. Anthem je igralna izkušnja v obliki storitve in se bo s časomspreminjala in razvijala - čakajo te nove zgodbe, izzivi in katastrofalnidogodki. Ta svet je čudovit in smrtonosen in ti bo ponudil strateški izziv navsaki novi odpravi, na katero se boš odpravil s svojo ekipo Svobodnjakov.